Drumband naar WMC

Het Wereld Muziek Concours te Kerkrade wordt internationaal erkend als het belangrijkste festival voor blaas- en slagwerkmuziek. Elke 4 jaar kan het WMC rekenen op tienduizenden deelnemers van over de hele wereld en honderdduizenden bezoekers die Kerkrade omtoveren tot muziek hoofdstad.

Van 9 juli tot 2 augustus 2009 biedt het WMC een breed scala aan muziek. De mars- en showwedstrijden worden gehouden in het Parkstad Limburg Stadion.

De drumband van Wilhelmina treedt marcherend op en de juryleden zullen meelopen. Er wordt de komende weken intensief gerepeteerd want de concurrentie is heviger dan ooit. Om 12.10 uur gaat het gebeuren op 12 juli; aangezien Wilhelmina als 2e die dag optreedt, zal lang op de uitslag gewacht moeten worden.

Wilhelmina gaat met de bus, vertrek 12 juli om 06.00 uur. Voor diegenen die zelf willen reizen:

route: vanuit Eindhoven - Op de A76 richting Heerlen neemt u bij knooppunt Ten Eschen de afslag richting Voerendaal/Heerlen (N281). U volgt de stadsautoweg N281 tot afrit Kerkrade-West. Einde afrit rechts. U gaat bij de 2e afrit rechts en ziet na ca. 100 meter aan uw rechterzijde het stadion.

Kaarten voor het Parkstad Limburg Stadion kosten tussen 10,= en 40,= afhankelijk van de plaats.