Sport ontmoet muziek/muziek ontmoet sport

Op zaterdag 20 juni zal een unieke uitvoering plaatsvinden waar de sporters van turnvereniging DIO en de muzikanten van het jeugdorkest van Wilhelmina elkaar ontmoeten.

Sporthal Cromstrijen zal zodanig ingericht worden dat men ogen en oren tekort zal komen om alle presentaties te volgen. Er zullen circa 150 sporters en muzikanten deelnemen aan deze unieke samenwerking.

Ondersteund door licht en geluid, zal het een spectaculaire uitvoering worden. Naast de sporters van DIO zal er tevens een demonstratie worden gegeven door de bekende Nederlandse turnster Renske Endel.

Kaarten 5,- voor deze uitvoering zijn te bestellen bij Carolien Reedijk tel. 0186-652204 of via e-mail
penningmeester@gymnastiekvereniging-dio.nl. Leden kunnen kaarten bestellen bij Dick 't Hooft of Kees van Rossum. Ook aan de zaal worden kaarten verkocht.
Aanvang 19.30 uur.