Doelenconcert

Het orkest van Wilhelmina zal op 21 maart voor de derde maal een concert verzorgen in de Grote Zaal van de Doelen te Rotterdam. Ze begeleiden bariton Ernst Daniel Smid in een aantal prachtige nummers. Daarnaast krijgt het orkest de gelegenheid eigen repertoire ten gehore te brengen.

Het betreft een Zondagochtendconcert en wordt gepresenteerd door Gerard Cox. Samen met pianist Bert Nicodem bereidt Cox elk concert een actueel Lied van de Week voor.

De foyer van de Doelen opent haar deuren om 09.45 uur. De grote zaal met vrije zitplaatsen gaat open om 10.30 uur en het concert begint om 11.00 uur. Einde van het concert wordt verwacht om 12.15 uur.

De samenwerking van Wilhelmina en Ernst Daniel Smid heeft in het verleden van de Zondagochtend concerten reeds bewezen een succesvolle formule te zijn.

Kaarten zijn te koop via de kassa van de Doelen tel. 010-4225244 of online www.zondagochtendconcerten.nl. Inwoners van de Hoeksche Waard kunnen eveneens kaarten kopen bij Het Kompas, Oostdijk 53 in Oud Beijerland, tel. 0186-636465.