Intern Solistenconcours

Leden van Wilhelmina krijgen de kans mooie bekers te winnen op het intern solistenconcours. Alle deelnemers doen in ieder geval een schat aan solistenervaring op. Hiervoor zijn in de Nieuwsbrief ontspanningsadviezen en leuke tips opgenomen. Het muzikale niveau van alle deelnemers wordt beoordeeld door een vakkundige jury, dit jaar de heer Wim Laseroms uit Bosschenhoofd.

Vijftien deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld. Ensembles zijn ook van harte welkom. Twee wisselbekers zijn te winnen, voor blazers de Lies Holleman Bokaal en voor slagwerkers de Chris Knoop bokaal. Beide heren hebben hun sporen verdiend in de opleiding van leden.

Het intern solistenconcours vindt plaats in het Wilhelmina gebouw en begint om 12.00 uur.