Open dag

De open dag van Muziekvereniging Wilhelmina start om 10.00 uur op zaterdag 12 februari en vindt plaats in het Muziekgebouw aan de Buttervliet 1A, toegang gratis.

Tijdens deze open dag is iedereen van harte welkom om eens een kijkje te nemen in het eigen gebouw van de vereniging. Bovendien presenteert de vereniging zich op alle mogelijke manieren. Er vinden doorlopend openbare lessen plaats voor en door zowel slagwerk- als blaasinstrument leerlingen, verzorgd door onze vakbekwame docenten.

Bezoekers kunnen eveneens kennismaken met het verenigingsleven in al haar facetten door middel van een diapresentatie en films, informatiestands en diverse commissies die het een en ander uitleggen. Ge´nteresseerden kunnen diverse instrumenten uitproberen en informatie krijgen over lesvormen en lestijden. Om 11.00 en 13.30 presenteren de blokfluiters zich en om 12.05 uur is er een optreden van de jeugddrumband o.l.v. Edwin Mallegrom. De open dag wordt spetterend afgesloten om 15.25 door de band Laat Thuis!

Muziekvereniging Wilhelmina bestaat momenteel uit 150 musicerende leden, verdeeld over blokfluitgroepen, leerlingen, jeugddrumband en jeugdorkest  en de senioren afdelingen drumband en fanfare orkest.

Raadpleeg deze website voor een eerste kennismaking met WILHELMINA!!!

Deelnemers aan de open dag vinden het complete programma op de ledensite.