Najaarsconcert

Op het programma staan veelzijdige en toegankelijke muziekgenres. Van brassband tot Harry Potter, Pop, Jazz, Boogie Woogie en muziek van eigen bodem. Twee solisten Wilco Meeldijk en Maarten van der Linden soleren in de Trompetenpolka uit Oostenrijks muziekcabaret.

De nummers worden aan elkaar gepraat en op eigenzinnige manier toegelicht door de vaste presentator van Wilhelmina, Rien Kroon.

Als speciale gasten voor het Najaarsconcert heeft Wilhelmina uitgenodigd:

Yes Sister, Jazz Sister (yessisterjazzsister.nl)

In 2008 maakten de Sisters deel uit van de promotie tour van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht Kapel met vijftien uitverkochte concerten in Nederland en met speciale optredens in Milaan. Met dit orkest brachten zij een aantal nummers van de Andrew Sisters uit de vijftiger jaren. Dit genre bleek hen op het lijf geschreven. Zij vinden het tijd om de jongere generatie bekend te maken met deze muziek en schreven populaire liedjes om tot vierstemmige 'Andrew Sister' arrangementen. Sindsdien spelen ze door heel Amsterdam in diverse theaters en overal in Nederland op evenementen en festivals.

Kaarten kosten 12,50 per stuk in de voorverkoop, aan de zaal 15,00 euro. Voorverkoop adressen in Numansdorp: Plus Blaak, Rehobothplein en Drogisterij Dio Michelle, Voorstraat 5b.

Kaarten voor dit concert zijn al on-line te bestellen via het volgende bestelformulier.