Swinging Wilhelmina met een vleugje cabaret

In Sporthal Cromstrijen in Numansdorp vindt op zaterdag 30 november 2013 het bekende Najaarsconcert van muziekvereniging Wilhelmina plaats.

Voor deze editie van Swinging Wilhelmina bereidt het orkest zich momenteel voor op een sfeervol, sprankelend en avondvullend programma. Onder leiding van haar dirigent Alex Zwijgers worden zeer gevarieerde en veelzijdige muziekstukken in gestudeerd. Van de echte marsmuziek uit ‘Philips Centennial March’ via Oosterse klanken uit het werk ‘Hajj’ naar de gospel uit ‘Rhapsodie on American Gospelsongs’. Ook muziek van Deep Purple gaat feilloos over in de swingende klanken van Glenn Miller.

Als Special Guest’ is dit jaar Muziektheatergroep LOS, bestaande uit de vier Arnhemse meiden Femke, Charlotte, Kim en Dookje, uitgenodigd. Zij bestormden in 2010 Nederland met de show Lijf On Stage, die lovende recensies kreeg. LOS werd uitgeroepen door VARA HumorTV tot Meest Veelbelovend Talent. De meiden toeren momenteel met hun eigen avondvullende voorstelling door het land en zullen bij ons enkele van hun succesnummers zingen. Uiteraard zal hierbij ook de samenwerking met het orkest worden gezocht.

De avond wordt gepresenteerd door de welbekende presentator Rien Kroon.

Swinging Wilhelmina belooft samen met LOS weer een heerlijke avond vol muziek en humor te worden.

De voorverkoop is gestart. De kaarten kosten dan € 14,- (€ 15,- aan de zaal) en zijn te bestellen via de website, concerten@muziekvereniging-wilhelmina.nl of via telefoonnummer 06-30190575.

De voorverkoop eindigt op vrijdag 29 november om 23.59 uur, maar kaarten zijn altijd nog wel te koop zijn bij Boekhandel Edel of Supermarkt PLUS of aan de zaal.

De voorverkoopadressen in Numansdorp zijn:
  • PLUS Blaak;
  • Boekhandel Edel.
Aanvang van het concert is om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur.