Zomer Buitenconcert

Elk jaar houden alle afdelingen van Muziekvereniging Wilhelmina het jaarlijkse Zomer Buitenconcert ergens in Numansdorp. Dit jaar zet Wilhelmina op woensdagavond 10 juli de stoelen neer op het grasveld, c.q. de speelweide nabij Merelerf- Rietzangerstraat-Nachtegaalstraat in Numansdorp.

Neem uw klapstoel mee en geniet vanaf 19.30 uur van de vrolijke klanken die de muzikanten, jong en oud, zullen laten horen. De orkesten staan onder leiding van hun vaste dirigenten: Jan Schipper en Alex Zwijgers.

Het slagwerkorkest laat u de verschillende ritmes horen van samba, groovy en rock: onder andere via: Fifteen years a gogo, Samba reggea en Bongo de Janeiro. Het fanfareorkest speelt bekende nummers zoals: Grease, The Little Mermaid en Theme from Moulin Rouge.

Als het slecht weer is gaat het concert niet door.