“Wilhelmina at the Proms”

« Agenda

Op zaterdag 6 december 2014 geeft Fanfare orkest Wilhelmina uit Numansdorp het jaarlijkse najaarsconcert. Dit vindt plaats in de sporthal Cromstrijen te Numansdorp. 

‘Wilhelmina at the Proms’, voor de trouwe bezoeker van het najaarsconcert een nieuwe naam. En dat klopt ook. Na de benoeming van Martijn Krijnen als nieuwe dirigent van het orkest, is ook het traditionele najaarsconcert in een nieuw jasje gestoken. Waar voorheen gasten van buiten de Hoeksche Waard werden uitgenodigd, is er nu besloten voor eigen solisten en is er de medewerking gevraagd van het popkoor ‘A lot of..’ 

Naast een aantal mooie, eigen fanfarewerken zoals Concert Grosso en Bellum et Pax zullen er ook een aantal swingende stukken niet ontbreken en in stukken als Africa en A Brand New Day zal het koor haar steentje bijdragen. 

Het belooft een mooie en afwisselende muzikale avond te worden. Dus zet deze datum, 6 december, vast in uw agenda. 

Zaterdag 6 december 2014 
Aanvang 20:00 uur 
Sporthal Cromstrijen in Numansdorp 

Het is niet meer mogelijk om via deze site kaarten te reserveren. Er zijn nog wčl kaarten ad € 13,- beschikbaar via de drie voorverkoopadressen in Numansdorp: Plus Supermarkt, Boekhandel Edel en Drogisterij Les Deux.

Natuurlijk kunt u ook aan de zaal uw kaart kopen, ad € 15,- per stuk.