Jubileumconcert 60 jaar drumband

Vanaf 1954 wordt er door de drumband van muziekvereniging Wilhelmina iedere week enthousiast op trommels geslagen. Dit wordt zo fanatiek gedaan dat vanaf de zeventiger jaren de drumband op het hoogste niveau muziek maakt. Door de jaren heen heeft de drumband deelgenomen aan landelijke concoursen en het WMC Kerkrade. Ook verzorgt de drumband om de 3 of 4 jaar slagwerkconcerten die in de regio uniek te noemen zijn. Samen met gasten wordt het publiek verrast met een thema en getrakteerd op slagwerk in allerlei varianten en stijlen. Heeft u wel eens meegemaakt dat u bij binnenkomst een koffer in handen krijgt omdat u op reis gaat en moet inchecken? Of verwelkomt wordt door jongleurs, slangenbezweerder of een clown omdat we in het circus zijn?

DSC_0353

Op 29 november a.s. bent u van harte welkom op het jubileumconcert PUUR SLAGWERK van drumband Wilhelmina onder leiding van Jan Schipper in de sporthal Cromstrijen (ingang via muziekgebouw), Numansdorp. Met medewerking van: Laura Trompetter en Gerda Tuinstra (slagwerkdocenten) en de jeugdslagwerkers.

Vanaf 19.00 uur ontvangst met koffie in ons muziekgebouw en het concert begint om 20.00 uur. Na het concert is er in het muziekgebouw een gezellige avond.

De toegang is gratis.