Open dag

« Agenda

Wil jij een keer op een saxofoon blazen, roffelen op een drumstel of een van de vele andere muziekinstrumenten uitproberen? Kom dan naar de Open Dag van Wilhelmina Numansdorp op zaterdag 8 november van 13.00 tot 16.00 uur aan de Buttervliet 1A (naast de sporthal). Een dag waarop genoeg te beleven is! 

Presentaties en informatie

Kom alles te weten over onze vereniging; van GRATIS proeflessen, muziekles, spelen in een orkest, drummen in de drumband tot de diverse jeugdactiviteiten zoals het jeugdkamp! 

Muzikale demonstraties  

Luister naar onze (jonge) topmuzikanten van 13.30 tot 14.00 uur en ervaar het plezier van muziek maken. 

Snelste roffel

Kijk hoe snel jij kunt roffelen met onze unieke Drumo Meter! 

Levend muziekspel 

Doe mee en ervaar wat het is om een echte muzikant te zijn. Uiteraard is er een muzikaal prijsje voor iedereen. 

Samen één vereniging

Ook voor je ouders is er genoeg te doen bij onze vereniging; zoals lid worden van de jeugdcommissie of gezellig iedere maand oude kranten ophalen. Laat je ouders deze middag snel vastleggen in hun agenda en beleef samen met jouw vriendjes een dag om nooit meer te vergeten. Tot snel! 

Over muziekvereniging Wilhelmina Numansdorp 

Muziekvereniging Wilhelmina uit Numansdorp is opgericht in 1896. De vele leden zijn actief in een fanfareorkest, drumband, jeugdorkest, jeugddrumband, samenspeelgroep en jeugd in opleiding. De basis daarvoor is gelegd door jarenlang te investeren in jeugd en opleidingen door vakdocenten.