Bericht schrijven

07-12-2014 16:49 Klaas den Haan Man Numansdorp Nederland

09-02-2014 15:53 Klaas den Haan Man Numansdorp

Gisteravond het slagwerkconcert bezocht. Leuke ontvangst door Adieu et au Revoir en ook verspreid door de zaal! Superieure drumband o.l.v. Jan Schipper. Kindercircus RotjeKnor zorgde fraai voor de invulling van het thema circus en de Vuilnismannen waren helemaal fantastisch met hun optredens. Ook doordat zij het publiek erbij betrokken. Het Circusorkest o.l.v. Mark Hoogendoorn was een schitterend onderdeel van deze avond, vooral met die fraaie solo van Sander v/d Burg!! Hier in de regio is er geen vergelijkbaar slagwerkconcert van een dergelijk hoog niveau!! Ga zo door!!
Complimenten aan alle medewerkers en aan degenen die dit bedacht, uitgewerkt en georganiseerd hebben.!! In een woord: GRANDIOOS!!

22-12-2013 20:15 Hennie Vrouw Barendrecht

Vanmorgen hebben wij de Doelen bezocht en genoten van het zondagochtendconcert White Christmas. Complimenten voor jullie orkest, wat was het mooi, vooral "Barcelona"!!!! Prachtig....

Fijne feestdagen!!

Fam. Harmsen
Barendrecht

09-09-2013 13:24 Fred Tolenaars Man numansdorp

Groep oude kranten,
Bedankt voor de kaart.

09-09-2013 13:24 Fred Tolenaars Man numansdorp

Ouwe krantenploeg,
Bedankt voor jullie belangstelling.
ik hoop dar jullie wens zal uitkomen en dat we elkaar weer kunnen begroeten op de eerste zaterdag van oktober.
Groetjes ook van Lijnie.

02-08-2013 00:09 Arie en Wina Man numansdorp

30-07-2013 21:05 Gerhard Schipper Man Oud-Beijerland

Op de generale repetitie klonk het al als een klok.
Dus afgelopen weekend behaalden jullie terecht GOUD.
Drumband "Wilhelmina" en Jan: Hartelijk Gefeliciteerd!

Gerhard Schipper
"Harmonie" Oud-Beijerland

30-07-2013 14:12 Jeannette Plaisier en Mary de Groot Vrouw Spijkenisse nederland

Jan schipper en drumbandleden.
Van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat op het wmc.
Heel veel succes in de toekomst.

Jeannette en Mary

29-07-2013 20:25 Klaas en Henny den Haan Man Numansdorp

Elke keer weer is het een spannende tijd, maar het was niet voor niets!! Het is jullie weer gelukt om met goud naar Numansdorp te komen. Het is dat jullie zo "beregoed" zijn anders zou het gewoon vervelend worden met al die successen.
Jan Schipper is de drijvende kracht achter deze mooie drumband en hopelijk komen er nog vele mooie successen bij. Jaco heeft getoond een prima vervanger te zijn van John.
Allemaal VAN HARTE PROFICIAT en een fijne vakantie toegewenst. Dat hebben jullie wel weer verdiend!!

03-07-2013 00:09 Piet Verbaas Man Numansdorp

Alle geslaagde examen candidaten van harte gefeliciteerd met het behaalde diploma. Echt fantastisch!

« Vorige Volgende »