Bericht schrijven

07-05-2015 11:45 tine koppelman Vrouw Numansdorp Nederland

Heb vanavond jullie berijdingsconcert beluisterd.
Een mooi concert, maar toch wat opbouwende kritiek aan de organisatie.
Ga eens overwegen of het niet verstandiger is een concert te geven zonder microfoons. De balans klopte helemaal niet meer.
Ik hoorde geen bugels, geen hoorns, geen trombones,ondanks mcrofoons geen euphoniums, maar wel verschrikkelijk veel te veel bassen. Ook stond de microfoon van Adrie veel te sterk waardoor in de zachtere stukjes geen eenheid was doordat de tenorsax. de boventoon voerde. Zonder microfoons klinkt het misschien wat zachter, maar zeker veel mooier.
Ga hier alsjeblieft iets mee doen. Heel veel succes verder.
PS compliment voor de kleding van Martijn.

groetjes tine

11-12-2014 10:16 Piet Verbaas Man Numansdorp

Zaterdag 6 december bij Wilhelmina at the proms geweest, een geweldige avond beleefd, alle ingredienten voor een prachtige muzikale avond waren aanwezig! Iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen hartelijk dank!

07-12-2014 21:06

Het was een mooi concert met belofte voor de toekomst.. Dank u, ik heb genoten!

07-12-2014 21:02 Piet Koppelman

Eindelijk weer eens een avond voor ons zelf.
Complimenten aan het orkest en aan Martijn.
Dit is muziek maken op zijn mooist.

07-12-2014 16:49 Klaas den Haan Man Numansdorp Nederland

09-02-2014 15:53 Klaas den Haan Man Numansdorp

Gisteravond het slagwerkconcert bezocht. Leuke ontvangst door Adieu et au Revoir en ook verspreid door de zaal! Superieure drumband o.l.v. Jan Schipper. Kindercircus RotjeKnor zorgde fraai voor de invulling van het thema circus en de Vuilnismannen waren helemaal fantastisch met hun optredens. Ook doordat zij het publiek erbij betrokken. Het Circusorkest o.l.v. Mark Hoogendoorn was een schitterend onderdeel van deze avond, vooral met die fraaie solo van Sander v/d Burg!! Hier in de regio is er geen vergelijkbaar slagwerkconcert van een dergelijk hoog niveau!! Ga zo door!!
Complimenten aan alle medewerkers en aan degenen die dit bedacht, uitgewerkt en georganiseerd hebben.!! In een woord: GRANDIOOS!!

22-12-2013 20:15 Hennie Vrouw Barendrecht

Vanmorgen hebben wij de Doelen bezocht en genoten van het zondagochtendconcert White Christmas. Complimenten voor jullie orkest, wat was het mooi, vooral "Barcelona"!!!! Prachtig....

Fijne feestdagen!!

Fam. Harmsen
Barendrecht

09-09-2013 13:24 Fred Tolenaars Man numansdorp

Groep oude kranten,
Bedankt voor de kaart.

09-09-2013 13:24 Fred Tolenaars Man numansdorp

Ouwe krantenploeg,
Bedankt voor jullie belangstelling.
ik hoop dar jullie wens zal uitkomen en dat we elkaar weer kunnen begroeten op de eerste zaterdag van oktober.
Groetjes ook van Lijnie.

02-08-2013 00:09 Arie en Wina Man numansdorp