Concert Cirque met Wilhelmina

Het najaarsconcert van Wilhelmina’s Fanfare orkest wordt dit jaar een magisch concert met als thema Circus. Naast oorstrelende klanken zullen er tevens oogstrelende acrobatiek acts te zien zijn.

Het orkest, onder leiding van dirigent Martijn Krijnen, heeft als speciale gasten voor deze avond uitgenodigd de sopraan en multitalent Waldin Roes en Tall Tales Acrobatiek met Harm van der Laan en Maartje Bonarius. Waldin Roes behoeft nauwelijks introductie, de veelzijdige Rotterdamse zangeres heeft een ongekend repertoire. Samen met het orkest brengen zij een aantrekkelijk avondvullend programma, waarbij de dirigent, muziekcommissie en gasten er alles aan gedaan hebben om er voldoende verrassende elementen in aan te brengen.

flyer njc2015

Het najaarsconcert voor het Fanfareorkest vindt plaats op zaterdag 28 november 2015 in de Sporthal Cromstrijen aan de Buttervliet te Numansdorp. Het concert start om 20.00 uur en zal worden gepresenteerd door Petra van Rossum.

Het is niet meer mogelijk om via deze site kaarten te reserveren. Er zijn nog wčl kaarten, ad € 13,-, beschikbaar via de drie voorverkoopadressen in Numansdorp: Plus Supermarkt, Boekhandel Edel en Drogisterij Les Deux.

Natuurlijk kunt u ook aan de zaal uw kaart kopen, ad € 15,- per stuk.

Graag tot ziens op het concert!