Steun ons

Muziek maken is een prachtige hobby voor het leven, maar samen muziek maken is nog leuker.

Wilhelmina probeert de jeugd enthousiast te maken voor de muziek. We hebben een eigen opleiding met docenten die de leerlingen opleiden tot ze bij het orkest kunnen aanschuiven. Om de leerlingen te laten wennen aan het samen spelen en genoeg zelfvertrouwen te geven, spelen ze wekelijks in het jeugdorkest en/of jeugdslagwerkgroep.

Het is prachtig om te zien dat de kinderen op een gegeven moment vol trots tussen de andere muzikanten zitten en hun partij mee spelen. Om iedereen de kans te geven om deze mooie hobby te kunnen beoefenen, houden we kosten van onze muziekopleiding bewust laag. Ook stellen we instrumenten gratis beschikbaar voor de leerlingen.

Waarom wij u nodig hebben

Wilhelmina heeft een eigen verenigingsgebouw dat jaren geleden bijna volledig door eigen leden is gebouwd. Ook zijn de meeste instrumenten eigendom van de vereniging. Dit alles moet natuurlijk goed onderhouden en te zijner tijd vervangen worden. Dat maakt een muziekvereniging een dure vereniging.

Om het lidmaatschap toch betaalbaar te houden wordt in verhouding een lage contributie geheven. Dit houdt in dat de vereniging andere bronnen van inkomsten moet zien te krijgen voor het op peil houden van haar huishoudboekje, maar ook veel dingen zelf doet om zo veel mogelijk geld te besparen. Verhuur van het verenigingsgebouw, bingoavonden, pepernotenactie en kledingbeurs zijn hier voorbeelden van.

Er zijn verschillende manieren waarop u Muziekvereniging Wilhelmina kunt steunen.

Sponsorkliks

De makkelijkste (en kostenloze!) manier om Wilhelmina te steunen is via sponsorkliks. Dit werkt heel eenvoudig -- als u via een webshop aankopen wilt doen, ga dan naar de gewenste webshop via de sponsorkliks pagina in plaats van deze direct te bezoeken. Als u een bestelling plaatst ontvangt Wilhelmina een klein percentage van het afgerekende bedrag.

Word een vriend van Wilhelmina

Een andere manier om ons te steunen is door vriend te worden van Wilhelmina. U kunt kiezen uit vier soorten vriendschap en profiteren van leuke extra's, zoals korting op kaarten bij concerten.

Word sponsor van Wilhelmina

Als u besluit om ons te sponsoren, staat daar natuurlijk iets tegenover. We hebben een aantal mooie sponsorpakketten samengesteld zodat u precies datgene uit kunt zoeken dat bij uw bedrijf past.