Pepernotenactie Wilhelmina Numansdorp

Via dit formulier kun je de lekkerste pepernoten van Nederland bestellen (Bakkerij Snoek) voor zowel particulieren als bedrijven. Voor maar 2,25 per zak (250 gram) steun je muziekvereniging Wilhelmina uit Numansdorp.

Bestelling afhalen of bezorgen (bij meer dan 20 zakjes)

Je kunt je bestelling afhalen op maandag- of dinsdagavond in ons muziekgebouw, Buttervliet 1A in Numansdorp op maandag- of dinsdagavond. Bij een bestelling van meer dan 20 zakjes kunnen wij de pepernoten ook komen afleveren (alleen binnen de Hoeksche Waard). Buiten de Hoeksche Waard kunnen we ze eventueel per post opsturen (verzendkosten circa 6,95). Je kunt dit in het formulier aangeven.

Betaling

Je kunt je bestelling bij het afhalen betalen. Bij voorkeur per pin, maar contant is ook mogelijk. Vooraf overmaken naar Rabobank rekening: NL54RABO0347461328 met een vermelding van je naam is ook mogelijk.

Waarom bestellen bij muziekvereniging Wilhelmina?

Door bij ons te bestellen haal jij de beste pepernoten van Nederland in huis voor jezelf, familie of het personeel van jouw bedrijf. En je helpt tegelijkertijd onze vereniging. Want eerlijk is eerlijk... we kunnen jouw steun op dit moment goed gebruiken en alle beetjes helpen.